Нові умови доставки

270724

 

Шановні колеги.

 

Сервісні Центри змушені скоригувати умови безкоштовної доставки з 1 серпня 2024 року, які стосуються тільки накладного платежу Нової Пошти. Інші умови безкоштовної доставки залишаються без змін для передоплати.

 

Чому ми вимушені скоригувати умови безкоштовної доставки?

 

Минуло вже багато років співпраці Сервісних Центрів України з вами. Ми завжди підтримуємо вас, незважаючи на труднощі такі як Covid і війна в Україні.

 

Сервісні Центри не тільки продовжують працювати в небезпечних умовах, але й беруть на себе витрати зі своєчасної доставки продукції для вас. А це, повірте, достатньо великі витрати, які постійно зростають. Також хочемо зазначити, що вже давно в усіх країнах Nature’s Sunshine працює за передоплатою і з певним порогом для безкоштовної доставки.

 

Оновлені умови доставки:

 

1. При оформленні замовлення Новою поштою (до відділення, у поштомат або кур'єром) з післяплатою (накладний платіж) на суму до 3500 грн., клієнт самостійно оплачує доставку і комісію за зворотну доставку коштів.

2. За замовлення на суму від 3500 грн. з післяплатою (накладний платіж) Новою поштою (до відділення, у поштомат або кур'єром), доставку і комісію за зворотну доставку коштів оплачуємо ми.

 

Інші умови доставки залишаються без змін:

 

1. При оплаті замовлень з доставкою Новою Поштою за реквізитами, доставка безкоштовна на суму від 500 грн., до 500 грн. – 30 грн.

 

Хочемо зазначити, що безкоштовної доставки від перевізників немає. Але ми її не відміняємо, а пропонуємо ваші замовлення формувати більш зваженими.

 

Рекомендації, як зберегти доставку безкоштовною:

- якщо необхідно отримати замовлення Новою Поштою з оплатою саме накладним платежем, використовуйте спільні замовлення з іншими Партнерами, щоб загальна сума замовлення була більше 3500 грн.;

- робіть 100% передоплату за продукцію, тоді для вас нічого не зміниться.

 

Сподіваємося на ваше розуміння і підтримку.

 

1 map                   1 delivery                   1 callcenter

  

fb insta icon

    

Наші контакти:

+38 (050) 509 07 07
+38 (068) 509 07 07
+38 (073) 509 07 07

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Сервісний центр №7 

Оставить комментарий

Убедитесь, что вы вводите (*) необходимую информацию, где нужно
HTML-коды запрещены